Skrevet 7. februar 2016 af Bo Andersen

Træning med Kettler romaskine

Får du ikke den motion du burde, eller søger du nye måder at dyrke motion på? Så er roning med en Kettler romaskine måske noget for dig.

Der er mange fordele ved at træne med en Kettler romaskine, hvad enten træningen foregår i et fitness center eller i hjemmet. En af fordelene er netop, at romaskiner kræver meget lidt plads, og mange romaskiner kan endda klappes sammen således at de kan gemmes væk efter træning. Derudover aktiveres der mange forskellige muskler når man træner roning, hvilket inkluderer kroppens største muskelgrupper.

Roning er en sjov og effektiv form for træning – både i forhold til at opnå forbedret kondition, men også til at få mere markerede og synlige muskler. Derfor er langt de fleste roere også rigtig veltrænede – ikke bare en del af kroppen såsom overkroppen, men store dele af kroppen, såsom biceps, skuldre, ryg, lår og balder. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til, at træning med romaskine er en effektiv form for træning. Roning er også meget gavnligt for mange folk med ryg problemer.

Opt In Image
Stort udvalg af romaskiner!
E-magazine.dk anbefaler Fitnessgruppen.dk

Fitnessgruppen.dk har et stort udvalg af motionscykler, crosstrainere, romaskiner, løbebånd mv. Alle produkter er af høj kvalitet. Bestil i dag, og kom igang med at træne allerede i morgen!

Find den rigtige Kettler romaskine

Men hvilken romaskine skal du så vælge? Skal du vælge en Kettler romaskine, en Concept 2, eller et helt tredje mærke? For de fleste der ønsker at motionere med en romaskine, vil en Kettler romaskine være tilstrækkeligt. Kettler romaskinerne er af høj kvalitet og kan fås til fornuftige priser. For de særdeles seriøse udøvere, kan Concept 2 romaskiner anbefales, selvom disse er væsentligt dyrere – men kvaliteten er også derefter.

På romaskiner skabes modstanden forskelligt alt afhængigt af type. Det mest gængse i hjemmet er magnetisk modstand, hvilket giver mulighed for at indstille modstanden uafhængigt af hvor meget du anstrenger dig, samt sikrer en næsten lydløs træning. Der findes også vand- og vindmodstand, hvor modstanden ved sidstnævnte afhænger af, hvor hårdt du trækker. Således kan man ikke have stor modstand uden at trække hårdt. Dette kan være en ulempe hvis man ønsker at bruge maskinen til andre former for træning end roning. Roningen er også mere larmende ved disse andre typer modstand, selvom andre typer er mere realistiske i forhold til “rigtig” roning.

Nedenfor giver vi dig et overblik over forskellige Kettler romaskiner i forskellige prisklasser, da disse vil være idéelle for de fleste. Romaskinerne er alle med magnetisk modstand, da dette er optimalt i forhold til træning i hjemmet, fordi det gør maskinen støjsvag og billigere end med andre typer modstand.

 

Kettler ROWER romaskine

Kettler RowerKettler ROWER har et stort LCD display som gør det nemt at følge med i, hvordan man performer i træningen. Computeren viser blandt andet tid, antal rotag, distance, energiforbrug m.m. Det fire kilo tunge svinghjul sikrer god træning til både nybegyndere og trænede. Maskinen har otte niveauer af modstand, så man gradvist kan øge modstanden.

Derudover kan romaskinen klappes sammen således at den ikke fylder så meget når den ikke er i brug. Fordi maskinen er udstyret med transporthjul, er den nem at flytte efter træning, hvorfor den eksempelvist kan opbevares i et skab eller lignende.

Se tilbud på Kettler Rower hos Fitnessgruppen.dk

 

Kettler STROKER romaskine

Kettler StrokerKettler STROKER romaskinen minder til forveksling meget om Kettler ROWER i dens funktionalitet. Således er det primært designet som er anerledes. Udstyret med et LCD display, kan man følge med i træningen på nem vis og dermed følge med i ens udvikling. Kettler STROKER har også et fire kilo svinghjul og otte niveauer af modstand. Maskinen kan ligeledes klappes sammen og er dermed pladsbesparende.

Romaskinen er en anelse dyrere end Kettler ROWER, hvorfor den må formodes at være af lidt højere kvalitet, selvom den største forskelle skal findes i designet. Valget mellem ROWER og STROKER modellen afhænger derfor af, hvilket design den enkelte bedst kan lide.

Se tilbud på Kettler Stroker hos Fitnessgruppen.dk

 

Kettler Coach M romaskine

Kettler Coach MMed Kettler Coach M romaskinen, får man en række forbedringer i forhold til de to førnævnte romaskiner. Svinghjulet er her på seks kilo, hvilket giver mulighed for større modstand. Romaskinen har hele ti niveauer til at justere modstanden med, så den kan indstilles præcist som man ønsker.

Den medfølgende computer har også funktioner udover de basale funktioner, såsom muligheden for at tage tid på en distance som eksempelvist 500 meter. Dette er idéelt for dem, som elsker at udfordre sig selv eller en træningspartner. Med Kettler Coach M romaskinen, får man også mulighed for at følge med i sin puls, da dette vises på computerens display. Målingen er her særdeles præcis, da der sammen med maskinen medfølger et pulsbælte. Der er ingen tvivl om, at den lidt højere pris er godt givet ud for dem, som ønsker en højere kvalitet og flere funktioner.

Se tilbud på Kettler Coach M hos Fitnessgruppen.dk


Om forfatteren

Bo Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, da han er lidt af en iværksætter med trang til at skabe noget nyt. Han interesserer sig primært for IT og udvikler til daglig hjemmesider og har mange års erfaring i IT branchen. Derudover rejser han Europa tyndt da han elsker at opleve nye steder og kulturer.Back to Top ↑