Bodylab proteinbarer

Skrevet 6. december 2015 af Brian Andersen

Test af Bodylab proteinbarer

De fleste af os, har en meget travl hverdag med arbejde, skole, venner og familie. Det kan derfor være en udfordring i sig selv, bare at finde tiden til at træne, og mange springer derfor over hvor gærdet er lavest når der skal tilberedes måltider.

Dette betyder desværre, at man ikke får det fulde udbytte af de mange timers hårde træning, hvad enten der drejer sig om styrketræning, cykling eller løb. Mange benytter sig derfor af proteinpulver for at sikre sig, at de får tilstrækkelig protein. Det er dog ikke altid optimalt, at gå rundt med en dunk med proteinpulver. I dette og flere andre tilfælde, kan det være en fordel at benytte sig af proteinbarer.

Ligesom det øvrige marked for kosttilskud, kan det være svært at finde rundt i markedet for proteinbarer. Der findes et hav af forskellige mærker, og mange af proteinbarerne er af meget tvivlsom kvalitet, ligesom de ernæringsmæssigt heller ikke bidrager med noget positivt.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på Bodylab proteinbarer, som jeg har testet de sidste par måneder.

Opt In Image
Bodylab Greens Blend
E-magazine.dk anbefaler Bodylab.dk

Bodylab Greens er en nøje udvalgt kombination af en lang række forskellige råvarer der sikrer dig det ultimative boost af grøntsager. Indeholder en bred vifte af de populære såkaldte “superfoods” som eksempelvis havregræs, hvedegræs, byggræs, kakao, chiafrø og gojibær.

Varianter af Bodylab proteinbarer

På baggrund af mine tidligere erfaringer med proteinbarer, er smag og konsistens nogle af de vigtigste parametre jeg kigger på, når jeg skal vælge proteinbarer. Bodylab proteinbarer kommer heldigvis i mange forskellige varianter både med hensyn til smag og konsistens.

Hvis vi kigger nærmere på smagsvarianterne fås Bodylab proteinbarer blandt andet i følgende smagsvarianter: chokolade, karamel, hasselnød, kokos og banan, så der er helt sikkert også en du synes om.

Bodylab proteinbarer fås også i flere forskellige konsistenser. Der er Bodylab Soft Protein Bar, som er en proteinbar af den helt bløde type. Er man derimod til en mere fast proteinbar, som samtidig også egner sig bedre til at have i lommen, fx. på en cykeltur, skal man kigge nærmere på Bodylab Crispy Protein Bar.

Jeg har tidligere oplevet, at man bliver træt af at spise den samme proteinbar igen og igen, så her er der virkelig mulighed for at skifte lidt både i smag og konsistens.

Test af Bodylab proteinbarer

Jeg har i årenes løb smagt mange forskellige proteinbarer fra mange forskellige producenter. Ganske få proteinbarer har været gode og velsmagende, og dette har afholdt mig fra at benytte mig af proteinbarer i de sidste par år. Mange af proteinbarerne har smagt udmærket i starten, men efter et stykke tid blev jeg træt af dem og nogle proteinbarer er ligefrem blevet smidt ud.

Smag er selvfølgelig en individuel ting, så det er svært for mig, at anbefale en bestemt proteinbar som alle med sikkerhed kan lide. Jeg har testet samtlige variationer af Bodylab proteinbarer, og personligt synes jeg, at Bodylab Soft Protein Bar er bedst med hensyn til smag og konsistens.

Baren indeholder desværre kun 19 gram protein, men sammen med et glas mælk udgør den et udmærket mellemmåltid, som tilmed ikke indeholder en masse kalorier, hvilket er ideelt hvis du ønsker at tabe dig.

Jeg har taget et par billeder af Bodylab Soft Protein Bar, sĂĄ du kan se hvordan den ser ud, bĂĄde indvendigt og udvendigt.

Generelt synes jeg, at de fleste Bodylab Proteinbarer smager ganske udmærket. De fleste er jeg sikker på, at jeg kunne spise i en længere periode uden at blive træt af dem, og kun en enkelt smagsvariant kunne jeg simpelthen ikke få ned.

Jeg synes også, at Bodylab proteinbarer mætter rigtigt godt, hvilket gør dem gode som et hurtigt mellemmåltid, eller hvis man bliver lækkersulten. Det er trods alt bedre at spise en god proteinbar fremfor en pose slik eller en marsbar.

Når alt kommer til alt synes jeg, at proteinbarerne fra Bodylab er rigtig gode. Jeg er dog stadig af den overbevisning, at hvis du kun går efter et proteintilskud, får du mere for pengene ved at købe et godt proteinpulver. Der kan dog være tilfælde, hvor du ikke har mulighed for at medbringe proteinpulver, og her kan en god proteinbar benyttes.

Hvis du vælger proteinbarerne fordi de er lette at have med på cykelturen eller til træning, så er Bodylab proteinbarer efter min bedste overbevisning et rigtigt godt valg.


Om forfatteren

Brian Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, idet han synes der mangler et alternativ til de etablerede medier. Brian interesser sig primært for ny teknologi, herunder mobiltelefoner, TV samt gadgets i alle former. Han interesserer sig også for film, og nogle vil måske ligefrem mene, at han er lidt af en nørd.Back to Top ↑