Skrevet 4. april 2016 af Jeanne Isaksen

Scholl Velvet Smooth – Elektrisk fodfil

Scholl har siden 1899 produceret produkter af høj kvalitet, primært til pleje af fødder, og er i Danmark især kendt for deres hælcreme samt produkter til behandling af neglesvamp. Scholl er kendt for at være særdeles innovative, og har for nylig lanceret et nyt og meget spændende produkt, nemlig Scholl Velvet Smooth.

Scholl Velvet Smooth er kort fortalt en elektrisk fodfil der kører på batterier. Ved hjælp af en rulle med slibende egenskaber, fjerner den let hård hud på fødderne. Fodfilen fylder ikke ret meget, og er derfor umiddelbart perfekt til dem der er meget på farten, og ikke har meget tid personlig pleje. Denne elektriske fodfil findes i to forskellige udgaver. Den normale blå farve som på billederne i artiklen samt i en ny smart pink udgave, som du finder her.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på Scholl Velvet Smooth, og teste om den er pengene værd.

Opt In Image
Træt af hård hud?
E-magazine.dk anbefaler Med24.dk

Hos Med24.dk finder du Scholl Velvet Smooth samt tilbehør til landets bedste priser. Opret dig som gratis medlem og få 5% i bonus på alle ordrer.

Sådan virker Scholl Velvet Smooth

Mange kender sikkert til problemet med, at man ofte forsømmer plejen af sine fødder. Da vi hastigt går sommeren i møde, og vi derfor skal til at vise vores fødder frem, er dette et stort problem for mange kvinder. Ethvert produkt der kan gøre plejen af fødderne lettere og mindre tidskrævende, er derfor et velkomment produkt i min verden.

For at være helt ærlig, så var jeg en smule skeptisk da jeg købte min Scholl Velvet Smooth. Jeg kunne ikke finde ret mange anmeldelser på nettet, og jeg var derfor bange for at ende med endnu et ubrugeligt produkt, der aldrig blev brugt. Efter at have overvejet det et stykke tid, endte jeg dog med at købe produktet, og det har jeg absolut ikke fortrudt. Scholl Velvet Smooth er så let at bruge, og det eneste du skal gøre er, at sørge for at der er batterier i, dreje metalringen og du er klar til at fjerne hård hud.

I nedenstående video fra Scholl, kan du se præcist hvordan Velvet Smooth virker i praksis:

Normalt kan disse reklamevideoer godt være en smule misvisende, men Scholl Velvet Smooth er faktisk ligeså let at bruge som i videoen. Apparatet ligger godt i hånden, og man har hele tiden fuld kontrol over hvad man laver. Der er ingen smerte forbundet med behandlingen, højst lidt kilden hvis du har meget følsomme fødder.

Det gode ved Scholl Velvet Smooth er, at man ikke er i tvivl om at apparatet virker. Man kan simpelthen se med det blotte øje, at den hårde hud bliver fjernet når rullen passerer. Det kan faktisk støve en del, og derfor anbefaler jeg, at benytte produktet fx. i brusekabinen inden du går i bad. Det er dog vigtigt at fødderne er helt tørre når behandlingen udføres, ellers virker Scholl Velvet Smooth ikke optimalt.

Ifølge Scholl holder den medfølgende rulle til ca. 12 behandlinger. Dette er selvfølgelig helt og aldeles afhængig af, hvor meget hård hud du har på fødderne, men ifølge mine erfaringer er det opgivne tal ikke helt ved siden af. En pakke med 2 stk. ekstra ruller koster i skrivende stund 119 kr. hos den billigste forhandler.

Hvis jeg endelig skulle sige lidt negativt om Scholl Velvet Smooth, så skulle det være at apparatet til tider kan mangle lidt kræfter. Hvis man har meget hård hud på fødderne, vil man opleve at man ikke kan trykke ret hårdt, før rullen mister omdrejninger eller helt går i stå. Om det bare er de batterier jeg benytter der er for svage, eller om det er en begrænsning ved apparatet skal jeg lade være usagt.

Konklusion

For lige at opsummere, så synes jeg at Scholl Velvet Smooth er et rigtigt godt produkt. Resultatet er, at fødderne efter behandlingen føles markant blødere og uden hård hud overhovedet. Jeg har på nuværende tidspunkt haft min Scholl Velvet Smooth i et par måneder, så jeg kan ikke udtale mig om hvor lang tid den holder, men den virker umiddelbart til at være meget solidt konstrueret.

Produktet koster omkring 300 kr. hvilket er en del, hvis man sammenligner med prisen for en almindelig fodfil, men jeg må indrømme at jeg synes den er alle pengene værd. Især hvis man tænker på, hvor meget vi ellers bruger på personlig pleje, tøj og makeup.

Scholl Velvet Smooth – Elektrisk fodfil Jeanne Isaksen

Bedømmelse af Scholl Velvet Smooth

Funktionalitet
Kvalitet
Pris

Summary: Et produkt der holder hvad det lover og hvor kvaliteten er i orden. Produktet et let at bruge, let at opbevare og jeg går helt sikkert ikke tilbage til den almindelige fodfil lige foreløbigt. Eneste ulempe er prisen, som nogle nok vil mene er i den høje ende.

4.7

SamletOm forfatteren

Jeanne Isaksen

er den skribent på E-magazine der har fingeren på pulsen hvad angår mode og accessories. Hun interesser sig desuden for kunst og litteratur og bruger meget af fritiden på at gå i biografen og teater. Hendes nyeste interesse er boligindretning med hjemmelavede billeder m.m.Back to Top ↑