Skrevet 22. september 2016 af Bo Andersen

Renati voks – billig og effektiv

Markedet for hårvoks er eksploderet de seneste år, specielt efter den populære ID voks kom på markedet, og senest da mange webshops har specialiseret sig i at sælge voks. Dette er positivt for forbrugerne, da udvalget er enormt og priserne presses i bund, men det er samtidig vanskeligt at blive klog på, hvilken voks man bør købe. Denne artikel har som formål at give dig et overblik over gode valg af voks med fokus på Terence Renati voks, da disse er særdeles effektive og som undertegnede selv bruger til daglig. Derudover kan du finde et enormt udvalg af voks hos NiceHair.dk og Made4men.dk

Terence Renati Extreme Hair Play PasteRenati Extreme Hair Play Paste

Denne voks er af blødere konsistens end andre vokse, hvorfor den er behagelig at komme i håret. Den har et stærkt hold, og da håret ikke stivner, er det nemt at ændre frisuren i løbet af dagen. Renati Extreme Hair Play Paste er 100% vandopløselig og er nem at vaske ud af håret. Voksen kan bruges på to forskellige måder; i håndklædetørt hår for maksimalt hold, og i tørt hår for et fleksibelt hold som nemt kan justeres i timevis. Denne voks får fire ud af frem på Terence Renati’s egen skala over hold, hvor fem betyder ekstremt hold.

Undertegnede har selv brugt netop denne voks i en længere periode, og kan varmt anbefale den. Den er lækker at komme i håret, da den er væsentligt blødere end eksempelvist ID voks. Derudover stivner håret heller ikke ligeså meget, hvorfor frisuren er nemmere at justere i løbet af dagen. Dog skal det siges, at voksen er dyrere end ID voks, så hvis man vil spare på budgettet, så er ID voksen et fornuftigt alternativ.

Køb Renati Extreme Hair Play Paste på NiceHair.dk

 

Terence Renati Rock Hard Hair ClayRenati Rock Hard Hair Clay

Oprindeligt hed denne voks blot Renati Rock Hard. Efter et navneskifte, er voksen også blevet blødere og nemmere at fordele i håret. Dette er voksen med det stærkeste hold i Renati serien, og får således fem ud af fem i Terence Tenati’s hold skala. Renati Rock Hard Hair Clay er således for dem som vil have ekstremt hold og være kreativ med frisuren. I modsætning til Renati Extreme Hair Play Paste, stiver denne voks håret for at sikre maksimalt hold. Den er dog stadig vandopløselig og nem at vaske ud af håret.

Køb Renati Rock Hard Hair Clay på NiceHair.dk

 

Renati Identity Mud WaxRenati Identity Mud Wax

Denne voks er tidligere kendt som Renati Soft Hold, men har skiftet navn til Renati Identity Mud Wax. Voksen er ligesom de andre Renati voks blød og nem at komme i håret. Identity Mud Wax har et medium hold og har en flot glans. Som altid er voksen vandopløselig og nem at vaske ud af håret. På Renatis egen skala, har voksen et hold på 2 ud af 5. Dette betyder, at voksen næsten ikke stivner håret, og den er derfor idéel til fint og kort hår – blandt andet fordi voksen har en volume effekt. Kortere hår er som bekendt nemmere at holde, så har du kort hår, så bør medium hold være tilstrækkeligt, og du undgår dermed at håret stivner og ser unaturligt ud.

Køb Renati Identity Mud Wax på NiceHair.dk

 

Renati Straight Hold GlazeRenati Straight Hold Glaze

Renati Straight Hold Glaze hed tidligere Renati Strong Hold, men voksen er den samme. Denne voks egner sig rigtig godt til hår som er forholdsvist tykt, og giver medium hold. Voksen har et hold på 3 ud af 5 på Renatis skala, hvorfor den har et medium hold, men ikke gør at håret stivner. Forskellen i forhold til eksempelvis Renati Identity Mud Wax er ikke så stor, da de begge er nemme at vaske ud og ikke stivner håret. Derimod forbliver håret blødt, så det frisuren kan finjusteres i løbet af dagen.

Køb Renati Straight Hold Glaze på NiceHair.dk

Tags: , , ,


Om forfatteren

Bo Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, da han er lidt af en iværksætter med trang til at skabe noget nyt. Han interesserer sig primært for IT og udvikler til daglig hjemmesider og har mange års erfaring i IT branchen. Derudover rejser han Europa tyndt da han elsker at opleve nye steder og kulturer.Back to Top ↑