RazorPit

Skrevet 29. september 2016 af Bo Andersen

0

RazorPit barbersliber – Spar op til 90% på barberblade

Barberblade er dyre, rigtig dyre. Har du nogensinde regnet sammen, hvor mange penge du årligt bruger på barberblade? Stifterne bag den danske virksomhed RazorPit var sikre på, at der måtte være en løsning på dette problem. Efter lang tids arbejde, fandt de frem til en ny metode, som kan forlænge levetiden af dine barberblade markant. Faktisk vil du i gennemsnit opleve, at dine barberblade holder til minimum 100 barberinger med samme blad, hvilket betyder op til 6 gange længere end hidtil.RazorPit

Hvordan virker RazorPit?

Denne markante forbedring muliggøres ved RazorPits patenterede teknologi som ganske simpelt renser dine barberblade. Ved at presse og føre barberskraberen hen over fladen på sliberen, rengøres bladene grundigt, hvorefter de kan bruges igen og igen.

Det viser sig nemlig, at barberblade ikke bliver nedslidte fordi bladene ikke er skarpe længere, men derimod fordi de bliver beskidte med hår, hår partikler, sæbe og døde hudceller, som sidder på barberbladene. Selvom meget af dette ikke kan ses med det blotte øje, vil man alligevel opleve, at bladene ikke skærer som de gjorde fra starten og virker sløve. Disse små rester kan ikke fjernes ved blot at skylle skraberen i håndvasken, hvorfor man normalt skifter til nye blade og smider de gamle ud. Disse rester kan RazorPit dog effektivt fjerne, hvorefter bladene vil skære som nye. Det vil derfor sige, at du med stor sandssynlighed har smidt et utal af barberblade ud, som i virkeligheden overhovedet ikke var hverken nedslidte eller sløve; de var blot blevet så beskidte, at bladene ikke kunne skære, fordi de var dækket til med rester som ikke nemt kunne fjernes.

Med RazorPit barbersliberen opnår du således en markant besparelse, da bladene kan genbruges langt flere gange end det normalt er tilfældet. Nu tænker du måske, om dette også virker for netop de barberblade som du bruger – og ja, det gør det! RazorPit sliberen virker med alle blade, og du behøver derfor ikke at udskifte de blade du i forvejen bruger.

Anvendelse af RazorPit barberbladssliber

RazorPit sliberen er nem at bruge. Start med at påføre en smule barberskum på den vandrette flade af RazorPit, hvorefter bladet presses ned på fladen i et konstant pres. Herefter føres skraberen henover fladen i modsatte retning som du normalt barberer, hvilket gentages 3-4 gange. Nu er bladene på din skraber rengjort, og du kan nu skylle efter med vand og benytte barberbladene igen. Det anbefales, at RazorPit sliberen benyttes efter hver barbering for de bedste resultater.

Se hvor let det er at bruge RazorPit i nedenstående video:
 

RazorPit sliberen koster blot 139 kr. og kan på sigt spare dig for mange, mange penge. Den kan købes til en særdeles favorabel pris hos NiceHair.dk.


Om forfatteren

Bo Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, da han er lidt af en iværksætter med trang til at skabe noget nyt. Han interesserer sig primært for IT og udvikler til daglig hjemmesider og har mange års erfaring i IT branchen. Derudover rejser han Europa tyndt da han elsker at opleve nye steder og kulturer.Back to Top ↑