Skrevet 25. april 2016 af Jeanne Isaksen

GHD Curve krøllejern – Er de pengene værd?

GHD har for nylig lanceret en ny serie af krøllejern, som de kalder GHD Curve. GHD producerer allerede nogle af de bedste glattejern på markedet, og jeg har selv været stor fortaler for deres glattejern, siden jeg selv fik et for et års tid siden. GHD Curve er imidlertid firmaets første forsøg på at lave krøllejern, men jeg er dog sikker på at de nok skal sælge godt, hvis de er så gode som deres glattejern. Om dette er tilfældet kommer vi tilbage til senere.

Jeg har gennem årene prøvet en del forskellige krøllejern, fra de helt billige modeller som jeg selv har købt, til de dyrere modeller hos frisører og hos veninder. Jeg har dog aldrig været synderlig imponeret over resultatet, idet de flotte krøller aldrig holdt længe i mit fine hår.

Jeg har nu endelig investeret i et GHD Curve, som vi i denne artikel vil kigge nærmere på. Vi vil blandt andet komme ind på, hvilket krøllejern fra GHD du skal vælge, samt selvfølgelig om de er prisen værd.

Opt In Image
Nyt GHD krøllejern?
E-magazine.dk anbefaler NiceHair.dk

Hos Nicehair.dk finder du Danmarks absolut største udvalg af skønhedsprodukter på nettet, blandt andet et stort udvalg af GHD produkter. Hurtig levering samt gratis fragt på GHD produkter.

Hvilket GHD Curve krøllejern skal jeg vælge?

Der findes på nuværende tidspunkt 4 forskellige GHD krøllejern i Curve-serien. Fælles for alle modellerne er, at de benytter den innovative tri-zone teknologi, der første gang blev benyttet i glattejernet GHD Eclipse.

Teknologien sikrer, at du kan krølle dit hår ved en konstant temperatur på 185 grader, der er jævnt fordelt i hele krøllejernet. Dette bevirker ikke kun at dine krøller ser bedre ud, men er også mere skånsomt for dit hår.

Alle GHD Curve krøllejern har desuden følgende features:

– Slukker automatisk efter 30 minutter

– Afkølet spids – så du kan benytte krøllejernet uden at brænde fingrene

– Løftestang med fjeder – så du kan holde dine krøller på plads i længere tid

– Stand – så krøllejernet ikke falder på gulvet

Dette var de features som er fælles for alle GHD Curve krøllejern, men for at få de optimale resultater er det vigtigt, at du vælger det rigtige krøllejern i forhold til hvilket resultat du ønsker at opnå. Lad os derfor kigge nærmere på de 4 forskellige GHD Curve krøllejern.

GHD Curve Classic Curl Tong

Dette GHD krøllejern er perfekt for dig, der har kortere eller mellemlangt hår, og som ønsker den klassiske bølgeeffekt. Krøllejernet er klassisk udformet og måler 26 mm i diameter, hvilket sikrer at dine krøller hverken er for stramme eller for åbne.

GHD Curve Classic Wave Wand

Dette krøllejern er med sit unikke ovale design, beregnet til at skabe dybe og bløde bølger, som vi kender det fra filmstjernerne i 1920’erne. Perfekt hvis du har langt eller mellemlangt hår, og ønsker en klassisk og sofistikeret frisure der med sikkerhed nok skal tiltrække opmærksomhed.

GHD Curve Creative Curl Wand

Dette unikke krøllejern giver dig frit spil til at skabe kreative frisurer, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Uanset om du har kort eller langt hår, har du med dette krøllejern fuld kontrol over din frisure, og du kan krølle håret præcist som du ønsker.

GHD Curve Soft Curl Tong

Dette krøllejern måler 32 mm i diameter og er utroligt let at anvende. Med dette krøllejern kan du, uanset om du har mellemlangt eller langt hår, hurtigt få det elegante let pjuskede look. Med dette krøllejern vil det virke til, at du har brugt timer på din frisure, men i virkeligheden har du måske sovet en time længere.

Mine erfaringer med GHD Curve

De fleste af jer vil nu sikkert gerne vide, om jeg er ligeså glad for mit GHD Curve krøllejern, som jeg er for mine øvrige GHD produkter. Det korte svar er ja. Disse krøllejern er bare rigtigt gode, og kan slet ikke sammenlignes med de billigere modeller jeg tidligere har ejet.

Som med de øvrige GHD produkter jeg har, er det allerede når du står med æsken i hånden klart, at der her er tale om et produkt af rigtig høj kvalitet. Det gode kvalitetsindtryk fortsætter når man første gang står med krøllejernet i hånden, og ikke alene ser de smarte ud, de er også gode i daglig brug.

Der hvor jeg virkelig oplever en markant forskel, i forhold til mit gamle krøllejern, er hvor lang tid krøllerne holder. Ikke bare er krøllerne helt perfekte, men de holder også meget længere, og jeg kan nu sagtens have flotte krøller en hel dag, noget der ikke kunne lade sig køre med mit gamle krøllejern.

På grund af tri-zone teknologien, er GHD Curve også markant hurtigere end mit gamle krøllejern. Da temperaturen altid er konstant og ensartet, tager det nu kun 5-6 sekunder at lave en perfekt krølle. Dette betyder, at jeg med GHD Curve bruger måske 15-20 minutter på at krølle mit hår, noget der tidligere tog næsten det dobbelte. Dette betyder, at jeg faktisk bruger mit krøllejern meget mere til dagligt, da det ikke længere er så tidskrævende.

Tilsvarende mine andre GHD produkter, så oplever jeg også at CHD Curve er mere skånsomt mod håret. Håret føles simpelthen meget sundere, og man har ikke længere følelsen af, at håret er som en høstak dagen derpå. Selvfølgelig kan det ikke helt undgås at håret udtørres en smule, det er jo trods alt et produkt der varmer håret op, men det er markant mindre end jeg har oplevet ved andre krøllejern. Hvis du mod forventning stadig synes dit hår er tørt, kan jeg anbefale GHD Style Heat Protect Spray, som jeg også selv har gode erfaringer med.

Jeg ikke et sekund fortrudt, at jeg har investeret i et GHD Curve krøllejern, men selvfølgelig er der også ulemper. Den største ulempe er nok prisen, og de koster på nuværende tidspunkt knap 1400 kr, hvilket er en del mere end andre krøllejern. Det er selvfølgelig en del, men det er min påstand, at GHD Curve overhovedet ikke kan sammenlignes med de fleste andre krøllejern på markedet, kvaliteten er simpelthen højere.

Så kan man begynde at regne på, hvad der bedst kan svare sig. At købe flere billigere krøllejern før man finder et man kan leve med, eller at købe det rigtige fra starten. Jeg valgte det sidste, og det har jeg ikke fortrudt, og jeg er sikker på at mit GHD Curve holder i rigtig mange år fremover.

GHD Curve krøllejern – Er de pengene værd? Jeanne Isaksen

Bedømmelse af GHD Curve

Funktionalitet
Kvalitet
Pris

Summary: Et produkt der holder hvad det lover og hvor kvaliteten er helt i top. Produktet et let at bruge, let at opbevare og jeg går helt sikkert ikke tilbage til de billige krøllejern igen. Eneste ulempe er prisen, som nogle nok vil mene er i den høje ende.

4.7Om forfatteren

Jeanne Isaksen

er den skribent på E-magazine der har fingeren på pulsen hvad angår mode og accessories. Hun interesser sig desuden for kunst og litteratur og bruger meget af fritiden på at gå i biografen og teater. Hendes nyeste interesse er boligindretning med hjemmelavede billeder m.m.Back to Top ↑