GHD Air

Skrevet 7. januar 2016 af Jeanne Isaksen

GHD Air – Første hårtørrer fra GHD

Firmaet GHD, er nok mest kendt for deres keramiske glattejern, som virkelig har revolutioneret markedet for glattejern.

Dette marked er åbenbart ikke stort nok for GHD, som nu også har kastet sig ud i at producere hårtørrere. GHD Air, er således den første hårtørrer fra GHD, og lanceres præcis 10 år efter GHD lancerede deres første glattejern.

GHD Air kommer med en række avancerede features, blandt andet Ion teknologi, der skulle mindske risikoen for kruset hår. Producenten lover derfor, at du med GHD Air, får et produkt der kan måle sig med dem du finder hos frisøren.

Vi har kigget nærmere på GHD Air, og tester om produktet holder hvad det lover, eller om det bare er varm luft.

Opt In Image
Ny GHD hårtørrer?
E-magazine.dk anbefaler NiceHair.dk

Hos Nicehair.dk finder du Danmarks absolut største udvalg af skønhedsprodukter på nettet, blandt andet et stort udvalg af GHD produkter. Hurtig levering samt gratis fragt på GHD produkter.

Mine erfaringer med GHD Air

Jeg kan desværre ikke prale af, at være ekspert på området, men jeg har dog ejet en del hårtørrere gennem tiden. De har alle været forholdsvis billige, og dette medfører sædvanligvis nogle ulemper såsom begrænset levetid, larmende motorer og langsommelig tørring af håret. Selvfølgelig kan man også være heldig med de billigere hårtørrere, men det er lidt som at vinde i lotteriet. Jeg har dog aldrig været helt tilfreds med de billige hårtørrere jeg har haft, så derfor besluttede jeg mig for at investere i en GHD Air.

GHD har efterhånden fået ry for, at producere nogle af de bedste produkter til hårpleje, så det var med spænding jeg modtog min nye GHD Air. Jeg ejer i forvejen et GHD glattejern, og der blev jeg positivt overrasket over, hvor godt det egentlig er, i forhold til de øvrige glattejern på markedet, og jeg synes helt klart det er pengene værd. Men er det også tilfældet med GHD Air?

Indtil videre har jeg brugt min GHD Air i ca. 2 uger, og her er mine erfaringer med produktet indtil videre.

Kraftfuld motor

GHD Air har en motor på hele 2100w. Dette er en del mere end de fleste konkurrerende hårtørrere, og det kan virkelig mærkes i det daglige. Efter jeg har fået min GHD Air, tager det markant kortere tid at tørre mit hår, og jeg kan slet ikke forestille mig at gå tilbage til min gamle hårtørrer. Den kraftige motor er rigtigt lækker, hvis man som de fleste har lidt travlt om morgenen.

Lavt lydniveau

På trods af den meget kraftige motor i GHD Air, har denne GHD hårtørrer det laveste lydniveau jeg endnu har oplevet på en hårtørrer. Da jeg tændte den første gang, troede jeg simpelthen ikke, at den var indstillet på den højeste ydeevne, men det var den. Selvom lydniveauet ikke betyder så meget for mig, er det rart ikke at vække hele huset om morgenen.

Flot design

Det er selvfølgelig ikke fordi, at man står og beundrer sin hårtørrer hver gang man bruger den, men alligevel sætter de fleste af os pris på flotte produkter, og især hvis man køber et lidt dyrere produkt betyder udseendet også noget. De fleste hårtørrere ligner hinanden, men jeg synes alligevel at GHD Air skiller sig ud fra mængden, med sit mere moderne udseende.

GHD Air føles generelt som et produkt af meget høj kvalitet, og man er ikke i tvivl om, at denne hårtørrer vil holde i mange år fremover. Alt ligefra indpakningen til selve produktet udstråler kvalitet. Indpakningen er selvfølgelig ikke det vigtigste, men når man bruger over 1000 kr. på en hårtørrer, er det rart at føle at man får et produkt der udstråler kvalitet. Og det gør GHD Air i høj grad!

Variabel hastighed og varme

GHD Air tilbyder variabel justering af både hastighed og varme, noget jeg ikke har brugt før. Jeg er dog efterfølgende blevet opmærksom på, at jeg sikkert har skadet mit hår, ved ikke at benytte mig af det. Istedet har jeg haft den tilgang til hårtørring, at det bare skulle overståes hurtigst muligt. Jeg har derfor per automatik indstillet mine tidligere hårtørrere på den varmeste indstilling, noget der umuligt kan være sundt for håret. Efter at jeg har fået min GHD hårtørrer, er jeg begyndt at eksperimentere med indstillingen af både hastighed og varme, for at opnå det bedste resultat.

Ion teknologi

Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvordan denne teknologi fungerer i praksis, men formålet skulle blandt andet være at modvirke statisk elektricitet. Ifølge GHD, skulle teknologien også gøre håret både blødere og mere glansfuldt end med en traditionel hårtørrer. Jeg har ikke de store problemer med statisk elektricitet, så jeg kan ikke sige om teknologien virker eller ej, men jeg synes, at mit hår er blevet mere glansfuldt efter jeg er begyndt at bruge GHD Air.

Tilbehør

GHD Air kommer som standard med to forskellige mundstykker. Det ene er fladt og bredt, mens det andet er længere og tyndere. Dermed kan du vælge netop det, der passer til den stil du ønsker. Jeg synes i øvrigt, også det er værd at nævne, at ledningen på GHD Air er på hele 3 meter. Dejligt hvis du har langt til den nærmeste stikkontakt.

Konklusion

Samlet set synes jeg, at GHD Air er et rigtigt godt produkt der udstråler kvalitet hele vejen igennem, ligefra indpakningen til selve produktet.

For mig var det dog ikke samme revolutionerende oplevelse, som da jeg købte mit GHD glattejern. Der er dog stadig flere ting ved GHD Air som jeg virkelig sætter pris på i hverdagen, såsom den kraftige motor der forkorter tørretiden markant. Alene dette synes jeg retfærdiggør den højere pris end på konkurrerende produkter.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at GHD Air er et solidt produkt, der vil holde i mange år. Hvis du sætter pris på kvalitet, og er villig til at betale for det, kan jeg helt klart anbefale dig at kigge nærmere på GHD Air.


Om forfatteren

Jeanne Isaksen

er den skribent på E-magazine der har fingeren på pulsen hvad angår mode og accessories. Hun interesser sig desuden for kunst og litteratur og bruger meget af fritiden på at gå i biografen og teater. Hendes nyeste interesse er boligindretning med hjemmelavede billeder m.m.Back to Top ↑