Netflix

Skrevet 3. januar 2016 af Brian Andersen

Sådan får du hvide undertekster på Netflix

Siden Netflix kom til Danmark i 2012, har tjenesten hurtigt udviklet sig til danskernes foretrukne streamingtjeneste.

På trods af dette, er der alligevel en ting der med stor sikkerhed irriterer de fleste af os, nemlig de gule undertekster, som vi indtil nu har været nødsaget til at se på. I USA har man altid benyttet gule undertekster, da disse er lettere at læse på hvid baggrund, men i Danmark foretrækker de fleste hvide undertekster.

Indtil nu, har det kun været muligt at få hvide undertekster på netflix, hvis man benytter en Apple TV, men Netflix har nu endelig gjort det muligt at få hvide undertekster på netflix, uanset hvilken afspiller du benytter. Udover farven på underteksterne, kan du også ændre størrelse, skrifttypen osv.

Få hvide undertekster på Netflix

For at få hvide undertekster på Netflix, skal du følge nedenstående vejledning:

– Log ind på Netflix.dk

– Vælg evt. den profil du ønsker at ændre indstillingerne for

– Vælg “Din konto” i menuen øverst til højre

– Under punktet “Din profil” vælger du “Underteksters udseende”

Der fremkommer nu et vindue med indstillinger for underteksterne. Her sættes tekstfarven til hvid, og indstillingerne gemmes. Hvis du senere ønsker det, kan du i øverste højre hjørne nulstille indstillingerne.

HHvide undertekster på Netflix

Du skulle nu gerne have hvide undertekster på Netflix. Netflix skriver selv, at indstillingerne påvirker underteksterne på alle understøttede enheder. Nøjagtig hvilke enheder der er understøttet vides ikke, men det virker fint på mit Samsung TV.

Hvis du mangler inspiration til nye spændende serier på Netflix, så tag et kig på vores liste over de bedste serier på Netflix.


Om forfatteren

Brian Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, idet han synes der mangler et alternativ til de etablerede medier. Brian interesser sig primært for ny teknologi, herunder mobiltelefoner, TV samt gadgets i alle former. Han interesserer sig også for film, og nogle vil måske ligefrem mene, at han er lidt af en nørd.Back to Top ↑