Hvor kan man købe en J48 spisebordsstol?

Jeg har et lille spørgsmål, som jeg håber på, at der er nogen som kan hjælpe mig med. Jeg er på jagt efter en spisebordsstol, som er designet af Poul M. Volther og produceret af FDB Møbler. Spisebordsstolen hedder J48 og er i mine øjne en af de mest fantastisk designede spisebordsstole, som både FDB Møbler og Poul M. Volther har haft mellem fingrene igennem årene. Jeg har kun kunne finde stole ét sted, og det er hos Trendyfour Living, som er en fantastisk butik. De sammenligner priser på tværs af forskellige butikker, hvilket er super fedt og klart en af årsagerne til at jeg foretrækker den butik. Lige nu er stolen dog udsolgt og jeg ved ikke hvor jeg ellers skal finde en J48 stol.

 

Hvis du kender til en møbelbutik eller en online inspirationsside hvor man kan købe møbler til gode priser, så må du endelig sige til. Jeg er som udgangspunkt specifikt ude efter en J48 stol, men det kunne også godt være en anden spisebordsstol som FDB Møbler har produceret eller måske en anden stol, som Poul M. Volther har været med til at designe.

 

For lige at forklare omkring min spisestue, så har jeg et super flot og hvidt spisebord fra FDB Møbler stående i midten. Rundt omkring bordet har jeg nogle reoler i naturligt egetræ og nogle fantastiske lamper, som er designet af Poul M. Volther. Henover spisebordet hænger der en pendel loftlampe, som er i skinnende hvidt metal, og som giver et blødt lys henover spisebordet. Bordet dækker jeg ofte med Royal Copenhagen spisestel og spisebestik fra Hay.

 

Jeg leder altså efter spisebordsstole, som kan passe ind i den opstilling og det er derfor at jeg tænkte på J48, som efter min mening vil passe rigtig godt ind. Hvis det ender med, at jeg ikke kan få fat i dem, så vil jeg sætte meget pris på anbefalinger i forhold til alternativer. Det kan være stole, som der bliver solgt på min favoritbutik Trendyfour Living eller det kan være spisebordsstole som bliver solgt andre steder. Jeg synes det kunne være fedt, hvis det er FDB Møbler som har produceret dem, men det er ikke et stålfast krav.

 

Det kunne også være interessant at høre hvilke tanker du lægger i indretning af din egen stue og hvad du tænker, når du sammensætter spisestuemøbler, lamper, billeder og interiør. Har du eksempelvis puder på dine spisebordsstole, hvad foretrækker du af lysestager og hvilken type billeder eller plakater kombinerer du med resten af din indretning?

 

Jeg følger selv meget med i modeblade og finder min inspiration fra kendte designere, såvel som mindre kendte inspirationsstylister. Jeg bruger også af og til Instagram on Pinterest til at finde billeder af hvordan andre har indrettet deres stuer. På Pinterest fandt jeg eksempelvis nogle fede billeder af J48 stolen i stuer der bar præg af klassisk dansk designkultur. Her kombinerede man stilikoner fra Børge Mogensen, Poul M. Volther og mange andre designere – mange af dem, som gennem tiderne har samarbejdet med FDB Møbler. Jeg ser frem til at høre fra jer og indtil videre, så ønsker jeg jer en fantastisk dag og et godt humør. Mange hilsener her fra København.

Related Posts

© 2023 e-magazine.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress