gider ikke hårde konferencestole

I lang tid har vi siddet på hårde mødestole på mit kontor. De var lavet af træ med en lille pude af en kendt designer. Nogle stole som var ret hårde at sidde på og jeg fik ondt i lænden efter noget tid. De andre kunne jeg høre fra klagede også over ondt i lænden eller nakken. Jeg forstod ikke helt hvorfor de ikke blev udskiftet eller at nogen to iniativativ til at tage snakken. 

 

Møderne var ikke sjove

Det var bestemt ikke sjovt at holde møder og de føltes ret lange. Nogle gange valgte jeg faktisk bedvist at holde møderne inde i vores kontor når vi ikke var så mange. Det var bedre, fordi møder på vores arbejde fylder faktisk ret meget. Så det kræver at vi minimum 2 gange om ugen, briefer hinanden og snakker om de vigtigste punkter. Enkelte gange har jeg også taget min kontorstol med ind i mødelokalet og det begyndte de andre også. 

 

Ledelse valgte at udskifte

Da ledelsen så kontorstole ind i mødelokalet valgte de så endelig at udskifte stolene. Ved første øjekast var der mange af dem vi allerede havde, som man kunne finde på nettet som for eksempel Carl Hansen og Søn som er ret populære. Der er også arne jacobsens oxford som er i læder men som også have et tyndt sæde. Jeg begyndte så selv at lede efter komfortable konferencestole, da jeg var lidt bange for at vi vil ende ud i det samme. 

 

Tykke sæder og komfort

Det krævede lidt arbejde at finde komfortable stole som jeg tænkte ledelsen også vil kunne lide. Det lykkede mig dog at finde nogle komfortable hos Prostole. Deres salveo stole, https://prostole.dk/konferencestole/, havde et meget tykt sæde og en høj ryg, de så også flotte ud, så præsenterede dem for chefen. Håber de vælger denne. De havde også Anteo alu mødestol, som rent faktisk er en kontorstol omdannet til en mødestol. Den har nok mere ergonomi i sig end vores kontorstole.  

Related Posts

© 2024 e-magazine.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress