Jesperhus Feriecenter

Skrevet 8. oktober 2016 af Brian Andersen

0

Jesperhus Feriecenter – Ferie for hele familien

Det er absolut ikke nødvendigt at rejse udenlands for at få gode ferieoplevelser, og ofte glemmer man at kigge på de gode ferieoplevelser der er tættest på. Der findes mange gode feriesteder i Danmark som er et besøg værd, og især hvis man har mindre børn, kan det være lettere at holde sin ferie i Danmark fremfor at køre eller flyve til udlandet.

En af de mange muligheder for at holde ferie i Danmark, er Jesperhus Feriecenter som er beliggende i særdeles flotte omgivelser nær Legind Sø i Nykøbing Mors. Vi har besøgt Jesperhus Feriecenter, og vil i denne artikel beskrive hvilke muligheder der findes i Jesperhus Feriecenter samt berette om vores ophold.

Overnatningsmuligheder i Jesperhus Feriecenter

Der er mange forskellige muligheder for overnatning i Jesperhus Feriecenter. Mulighederne omfatter både feriehytter, feriehuse, familietelte samt campingvogne. I det følgende kan du læse mere om de forskellige muligheder:

Feriehuse

Den nyeste og største overnatningsmulighed i Jesperhus Feriecenter er feriehusene. Feriehusene er 58 m2 og har plads til 8 personer. I stueetagen er der et rum med dobbeltseng samt 1 rum med køjeseng, og på første sal er der 2 rum med dobbeltsenge.

I feriehusene er der desuden et fuldt udstyret køkken med både køleskab, fryseboks, komfur, ovn samt opvaskemaskine.

Jesperhus Feriecenter - feriehus

Feriehytter

Feriehytterne i Jesperhus Feriecenter er opdelt i kategorier, alt efter størrelse og udstyrsniveau.

A-hytte

Dette er den største og bedste hytte i Jesperhus Feriecenter. A-hytterne er på 25 m2, og har eget bad og toilet samt elvarme. A-hytterne har sovepladser til 6 personer fordelt på et rum med 3/4 seng, et rum med køjeseng samt en hems med 2 sovepladser.

Der er desuden et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine samt service til 6 personer.

Udenfor hytten er der en mindre terasse med bord og bænk.

B-hytte

B-hytterne er med sine 20 m2 en smule mindre end A-hytterne, og har desuden ikke eget toilet og bad. Der er dog let adgang til disse faciliteter i servicebygningen som ligger tæt på B-hytterne.

B-hytterne har som A-hytterne 6 sovepladser, fordelt på et rum med dobbeltseng, et rum med køjeseng samt en hems med 2 sovepladser.

Hytterne har også køkken med 2 kogeplader samt miniovn. Der er ikke opvaskemaskine som i A-hytterne.

C-hytte

C-hytterne er som B-hytterne 20 m2 store, og har ikke eget toilet og bad. C-hytterne har sovepladser til 6 personer, fordelt på et rum med 2 køjesenge samt et rum med 1 køjeseng.

Der er også køkken med 2 kogeplader samt miniovn i C-hytterne.

Nedenstående billeder er fra vores ophold i Jesperhus Feriecenter, hvor vi boede i en A-hytte.

Familietelt

En anden mulighed for overnatning i Jesperhus Feriecenter er, at leje et familietelt, noget som især børnene nok vil synes er sjovt.

I familieteltet er der et thekøkken med køleskab, kaffemaskine og 2 kogeblus. Der er  desuden 6 sovepladser samt et opholdsrum. Sovepladserne er opdelt i 3 sovekabiner med hver 2 sovepladser.

Campingvogn

Der er også mulighed for at overnatte i campingvogn i Jesperhus Feriecenter, man kan både medbringe sin egen campingvogn eller leje en. Der er to forskellige størrelser campingvogne der kan lejes, en større vogn med plads til 7-8 personer samt en mindre med plads til 4-5 personer. Campingvognene er udstyret med fuldt møbleret fortelt samt hvad der ellers er nødvendigt for at få en god campingoplevelse.

Jesperhus Campingplads er en af de største i Danmark, og blev i 2012 kåres som den bedste campingplads i Danmark.

Læs mere om overnatningsmulighederne i her

Aktiviteter i Jesperhus Feriecenter

I Jesperhus Feriecenter er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne, og det bliver med sikkerhed ikke svært at få tiden til at gå. Når du booker en ferie i Jesperhus Feriecenter er det gratis at benytte nedenstående aktiviteter, der kan dog forekomme udgifter til leje af udstyr, fx. i minigolf.

Vandland

En af hovedattraktionerne i Jesperhus Feriecenter er det store vandland. Der er både et indendørs vandland med et svømmebassin på 25 meter, et bassin til de større børn samt et soppebassin til de mindste børn. Der er også flere forskellige vandrutchebaner samt en vippe. Når der skal slappes af, er der også spabad samt sauna.

Det udendørs vandland er åbent fra 18. maj, og er 2000 m2 stort. Der er de sædvanlige vandrutchebaner og andre aktiviteter som i det indendørs vandland. Desuden er der et område med liggestole samt en beachvolleybane.

Aktivitets- og sportshal

Hvis der skulle være dårligt vejr, eller du mere er til indendørs aktiviteter, er der også rig mulighed for dette i Jesperhus Feriecenter. En af mulighederne er, at gå i sportshallen hvor der er mulighed for at spille badminton, fodbold, squash og bordtennis. Desuden findes der også rutschebaner, klatrevæg samt spillemaskiner.

Det er gratis at benytte sig af aktiviteterne når man bor i Jesperhus Feriecenter, man skal dog medbringe sit eget udstyr. Banerne skal bookes ved henvendelse i informationen.

Golf og minigolf

Der er også mulighed for at spille golf i Jesperhus Feriecenter, både almindelig golf og minigolf. Hvis du er til almindelig golf findes der både en par 3 bane samt en tilhørende drivingrange. Det er gratis at benytte par 3 banen hvis du medbringer eget udstyr. Hvis du ikke har eget udstyr kan dette lejes i informationen. Prisen for at benytte drivingrangen er 20 kr. for en spand bolde.

Minigolfbanen i Jesperhus Feriecenter består af 18 huller, og er inspireret af Amerika. Priserne for at benytte banen, er 30 kr. for voksne og 20. kr. for børn.

Dette var bare nogle af aktiviterne i Jerperhus Feriecenter, der findes dog flere. Blandt andet er der også et bowlingcenter med 10 professionelle AMF-baner, samt 3D Space Lasergame. Det burde således være muligt at få tiden til at gå i Jesperhus Feriecenter.

Vores erfaringer med Jesperhus Feriecenter

På vores tur til Jesperhus Feriecenter var vi to voksne afsted, og vi besluttede os for to overnatninger i en A-hytte. Da A-hytten skulle være den største og bedste hytte i Jerperhus Feriecenter var forventningerne høje da vi ankom til Feriecentret. Det varede dog ikke længe før vi kom lidt ned på jorden igen. Da vi ankom til hytten, må jeg indrømme at vi begge blev en smule skuffede, idet hytten slet ikke levede op til vores forventninger, specielt ikke når man tager prisen i betragtning. Bevares, der var dog de ting som vi var blevet lovet, men vi havde forventet mere af hytten.

Det er absolut ikke fordi jeg mener, at man skal leve i luksus når man tager på denne type ferie. Tværtimod mener jeg, at det er en del af charmen at leve under sparsomme forhold. Der hvor jeg mener det går galt er, at hytten er beskrevet som en hytte til 6 personer, hvilket der også er sovepladser til, men der er absolut ikke plads til 6 personer i hytten når man ikke sover. Det kunne fx. være hyggeligt t sidde om aftenen og se lidt TV sammen, men det kan jeg ikke se hvordan der skal være plads til. Hvis man lejer denne type hytte skal man derfor være forberedt på, at man skal tilbringe tiden andre steder end i hytten.

Vi besøgte Jesperhus Feriecenter i slutningen af august måned, hvor vejret stadig er rigtigt godt. På trods af dette var det tydeligt, at Feriecenteret allerede var ved at lukke ned. Blandt andet var restauranten som ligger i Jesperhus Feriecenter lukket flere dage. Jeg kunne forstå hvis det var tilfældet i september måned, men der er trods alt mange der tager på ferie i august måned. Jeg synes der var en smule ærgerligt, da jeg ikke er i tvivl om, at det er et rigtigt hyggeligt sted i højsæsonen. Det eneste sted hvor der virkede til at være stor aktivitet var på campingpladsen, hvor der var masser af gæster.

Nu kan det måske godt lyde som om at alt er negativt ved Jesperhus Feriecenter, men det er absolut ikke tilfældet. Det er masser af aktiviteter at få tiden til at gå med, og børnene vil helt sikkert synes om stedet. Min pointe er bare, at man skal overveje hvornår på sæsonen man besøger Jesperhus Feriecenter, samt nøje overveje hvilken hytte man vælger. Jeg kan ikke afvise, at jeg kunne finde på at besøge Jesperhus Feriecenter igen, men så bliver det i højsæsonen og i campingvogn.


Om forfatteren

Brian Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, idet han synes der mangler et alternativ til de etablerede medier. Brian interesser sig primært for ny teknologi, herunder mobiltelefoner, TV samt gadgets i alle former. Han interesserer sig også for film, og nogle vil måske ligefrem mene, at han er lidt af en nørd.Back to Top ↑