De bedste spil til Android kan være svære at finde i Google Play, og d..." /> De bedste spil til Android i 2016 - Det bedste fra Google Play

Bedste Android spil

Skrevet 1. maj 2016 af Brian Andersen

De bedste spil til Android i 2016 – Det bedste fra Google Play

De bedste spil til Android kan være svære at finde i Google Play, og det er langt fra alle spil der er værd at bruge tid på at downloade. Dette skyldes ikke mindst antallet af spil i Google Play, hvilket er enormt, men også det at Google ikke stiller krav til kvaliteten af spillene i Google Play. Dette betyder i praksis, at enhver kan uploade et spil af tvivlsom kvalitet til Google Play. Selvom det også er en af fordelene ved Google Play, og kan være med til at fremme innovation og nytænkning, resulterer det i de fleste tilfælde i spil med dårlig grafik og gameplay, der desuden heller ikke er testet ordentligt inden lanceringen.

Så findes der spil lavet af de allerstørste producenter, med god grafik der næsten kan konkurrere med konsoller, der bare er et par år gamle. Mange af disse spil, er dog heller ikke de bedste spil til Android, og er istedet designet til at lokke dig til at bruge så mange penge på spillet som muligt, hvilket i den grad gå ud over gameplayet.

Selvom man ofte skal lede længe, for at finde de bedste spil til Android, findes der mange rigtigt gode spil, det er bare et spørgsmål om at finde dem. Heldigvis anmelder vi på E-magazine løbende spil til Android, og vi har derfor besluttet os for, at leve denne liste med de bedste spil til Android, så du slipper for selv at finde de gode spil. Denne liste vil løbene blive udvidet efterhånden som vi anmelder spil, og vi håber, at vi med tiden vil have alle de bedste spil til Android på listen. Selvfølgelig er der mange meninger om, hvad et godt spil er, og vi siger ikke at der ikke er andre gode spil, men spillene på listen er dem vi har spillet, og fundet gode nok til at komme på listen.

Spillene er opstillet i tilfældig rækkefølge, og der er både gratis og købespil på listen. Efterhånden som vi får flere spil på listen, vil de blive sorteret for overskuelighedens skyld.

Hvis du mangler noget at få tiden til at gå med, og har din trofaste Android telefon ved din side, så anbefaler vi dig, at prøve et af nedenstående spil.

De bedste spil til Android i 2016

1. Cooking Fever

Cooking Fever

Udgiver:

Pris:

Tilbered velsmagende måltider og desserter i dette gratis og meget vanedannende time-management spil. Med 13 spændende lokationer, fra Oyster Bar og Oriental Restaurant, til en FC Barcelona restaurant hvor du skal betjene alle fodboldstjernerne, er der masser af gratis indhold i spillet. Benyt mere end hundrede forskellige ingredienser til at lave mere end hundrede velsmagende retter. Prøv og opgrader alle de spændende køkkenmaskiner, fra kaffemaskiner og riskogere til popcornmaskiner. Indret og opgrader inventaret i din restaurant for at tiltrække flere kunder, og for at gøre deres oplevelse i din restaurant endnu bedre.

Hent Cooking Fever på Google Play

 


Om forfatteren

Brian Andersen

er en af initiativtagerne til E-magazine, idet han synes der mangler et alternativ til de etablerede medier. Brian interesser sig primært for ny teknologi, herunder mobiltelefoner, TV samt gadgets i alle former. Han interesserer sig også for film, og nogle vil måske ligefrem mene, at han er lidt af en nørd.Back to Top ↑