Ny kaffevirksomhed åbner op og tilbyder tyske kaffemaskiner

Du er nok bekendt med en helt masse steder hvor du kan finde moderne, klassiske eller smarte kaffemaskiner. Men det er typisk de samme brands du ser igen og igen, og hvis du ikke er til de brands så det bare ærgerligt.

Atcasa.dk åbner for en online kaffehjemmeside

Atcasa.dk er en ny webshop, som tilbyder tyske, højteknologiske kaffemaskiner og kaffeudstyr. Altså du kan nu købe nogle specielle tyske kaffemaskiner såsom Graef espressomaskiner, CASO fuldautomatiske kaffemaskiner eller Cloer filterkaffemaskiner.

Producenter som har produktion i Tyskland og fokusere på den kvalitet de laver.

Gå til atcasa.dk for at finde kaffemaskinerne her

Er der mere end bare kaffemaskiner

Atcasa har også lavet samarbejde med danske Farm Mountain om at sælge deres specialkaffe. Altså kan du også finde klassiske kaffeblends som bliver ristet, kværnet og pakket her i Danmark. Med den aftale, kan Iced Espresso iskaffe og kaffekapsler også findes i atcasa sortimentet.

Newday Coffee samarbejde

Atcasa er ejet af Newday Coffee, hvorfor de unikke newday coffee kaffebreve også vil kunne købes på atcasa.dk. Du kan altså finde kaffeblends som happy morning, socializer, hygge blend, adventure blend og daylife blend på webshoppen.

Atcasa har mål om hurtigt at ekspandere til at inkludere flere produkter til hjemmet og tilbyde kvalitets maskiner og kaffeprodukter hvor alle kan være med økonomisk. De klassiske kæder som power eller elgiganten sætter altid en ekstra premium for deres produkter, fordi folk er vant til at handle ved dem. Det vil atcasa.dk gøre op med.

Related Posts

© 2024 e-magazine.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress